Kathy Haerden

praktijk voor lichaamsgerichte therapie

Kathy Haerden

praktijk voor lichaamsgerichte therapie

Amanae Transformational Bodywork

Emotioneel lichaamswerk
Ontdek deze werkvorm

Amanae Transformational Bodywork

Emotioneel lichaamswerk
Ontdek deze werkvorm

Wat is Amanae?

Amanae is een krachtige vorm van emotioneel lichaamswerk die Ademwerk, Energiewerk en Diepe weefselmassage combineert. 

De techniek is gebaseerd op het activeren en openen van bepaalde punten of ‘energiepoorten’ (doorways) op het lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van stevige druk en bewegingen door de energiepoorten in de spieren en botten om gekristalliseerde emotionele blokkades wakker te maken. De bewuste adem van de cliënt in de deuropening helpt om deze vastzittende energie uit het lichaam los te laten en doorstroming in lichaam en geest mogelijk te maken.

Deze energiepoorten zijn toegangspunten voor de diepe wijsheid van het lichaam. Het proces nodigt jou uit om met jouw adem en bewustzijn in de punten te komen om te ontdekken en te voelen wat daar vastgehouden wordt en het lichaam deze gevoelens te laten uiten.

Amanae dringt direct en snel door tot de kern van spanningen die in het lichaam opgeslagen liggen met als doel om meer ruimte, ontspanning en bewustzijn te creëren. Er wordt gebruik gemaakt van ademhalings- en druktechnieken om vastzittende emoties vrij te maken en energie weer te laten stromen.

Wat doet Amanae?

Met Amanae leer je dat jij de ware genezer bent. De behandelaar brengt emotionele blokkades naar de oppervlakte van jouw bewustzijn, en ondersteunt en begeleidt jou om de blokkade in te gaan en los te laten. Je wordt aangemoedigd om alles te voelen wat in je ervaring opkomt, en je vrijelijk uit te drukken voor de meest volledige opening.

Het werk gaat diep, het is intens maar wat je ervoor terug krijgt is de moeite waard: meer ruimte voor nieuwe energie, beter contact met jouw lijf en gevoel, jouw hartsverlangens, en zoveel meer.

Kathy Haerden lichaamsgerichte therapie | amanae antwerpen

Amanae stimuleert om je opnieuw te verbinden met jezelf, om vrede te vinden, je vrij te maken en nieuwe deuren te openen.

Wil je nog meer weten over Amanae? Lees dan hier over de geschiedenis en de betekenis van Amanae!

Tarief